Dokumentar bryllupsfotografering

Hei, jeg heter Bartek. Hyggelig at du besøker siden min!

Jeg er en bryllupsfotograf som jobber i Polen, Tyskland og Norge. Jeg fotograferer bryllup i en dokumentarisk stil, som er basert på observasjoner og å fange autentiske situasjoner, uten regi og uten å forstyrre dagens flyt. Jeg tar bilder som viser hva som egentlig skjer, ikke hva som skal skje. Jeg tror at slike bilder vil stå tidens prøve og vil bli en uvurderlig suvenir for brudeparet. Som bryllupsfotograf er mitt overordnede mål å fange så mange autentiske øyeblikk som mulig for å skape en unik historie for hele dagen, fra begynnelse til slutt. Hvis du ser etter en fotograf som jobber diskret og ikke forstyrrer flyten i dagen din, inviterer jeg deg hjertelig til å se gjennom porteføljen min og ta kontakt.

Hochzeitsfotograf Bonn - Bartosz Ciesielski

„Det er mulig å fotografere det man ikke kan navngi.“

Denne setningen, uttalt av en av lærerne mine, har sunket dypt inn i meg. Da jeg hørte det ble alt klart og jeg forsto enda mer enn noen gang hvorfor jeg vil ta bilder.
portret-2022

Jeg ber ikke om et smil til linsen fordi jeg foretrekker at linsen min velger den selv. Jeg fotograferer ikke brudekjoler på trær fordi brudekjoler ikke vokser på trær. Jeg tar ikke bilder av gifteringene i esken fordi jeg fotograferer dem når de settes på fingeren. Jeg er ikke ute etter perfeksjon fordi jeg tror at ekte skjønnhet ikke har så mye med perfeksjon å gjøre.

Bildene mine viser mennesker i både spontan og uttrykksfull oppførsel, samt på mer diskrete og noen ganger humoristiske måter. Jeg prøver å legge merke til ting som ikke er veldig synlige. Alle disse elementene og fotografens personlige ståsted er nødvendig for å fortelle en unik historie interessant og ærlig. Dette er hva rapportering er i ordets rette betydning.

«I disse bildene er det som var viktigst for meg. Du kan se at vi virkelig elsker hverandre.» – Sylwia

Hochzeitsfotograf Bonn - Bartosz Ciesielski

 

Vi anbefaler Bartek til deg av hele vårt hjerte! Etter min mening er han den beste bryllupsfotografen (og ikke bare) i Polen. Vår bryllupsrapport overgikk langt mine forventninger. Takket være sin erfaring og talent, fanget Bartek alt vi ikke kunne se i forvirringen av følelser. Han er profesjonell og diskret, gjestene våre skjønte ikke engang at de ble fotografert. Personlig er jeg trollbundet av bildene hans og talentet hans. Utendørs-shooten gjorde drømmene mine til virkelighet – bakteppet, den vakre og avslappede atmosfæren.

Elizabeth og Conrad